Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Sprememba pri UPN - mesečno spreminjajoča referenca

Upoštevajte spremembo pri izpolnjevanju UPN nalogov v poljih referenca prejemnika.


Z junijem 2015 smo prešli na mesečno spreminjajočo referenco. Na ta način omogočamo odjemalcem, da je vaše plačilo evidentirano na računu, kot ga določa referenca, v nadaljevanju pa se izognemo nepotrebnim postopkom izterjave. 

Odjemalce zato prosimo, da upoštevate spremembo pri izpolnjevanju UPN nalogov v poljih referenca prejemnika v elektronskem bančništvu ali lastnem izpolnjevanju UPN nalogov.


NA SEZNAM
Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ