Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Obvestilo o popravku februarskih računov

Odjemalce Elektro energije obveščamo, da smo v skladu z državnimi ukrepi za blaženje posledic korona virusa spremenili zapis postavk na februarskih računih, ki so imeli poleg porabe električne energije v februarju obračunano tudi energijo za nekaj prvih dni marca (do dneva, ko smo prejeli števčno stanje).  Zaradi teh sprememb ste nekateri v teh dneh prejeli popravljene račune.

Končen znesek na popravljenih računih v večini primerov ostaja nespremenjen, saj se bo oprostitev plačila obračunske moči in prispevka za SPTE in OVE, ki jo je sprejela država, kot prihranek poznala šele na marčevskem računu. Za plačilo zato upoštevajte le en račun – predlagamo popravljenega.

V določenih primerih pa je znesek na popravljenem februarskem računu nekoliko višji kot na prvotno izstavljenem, ker smo na popravljenem upoštevali kasnejši datum števčnega stanja, ki smo ga v vmesnem času prejeli s strani Izvajalca nalog distribucijskega operaterja. Če ste prvotni račun že poravnali, vam razlike s popravljenega računa ni treba plačati posebej. Lahko jo prištejete k znesku marčevskega računa in poravnate z njim (ta bo zaradi že obračunanih dodatnih dni na popravljenem februarskem računu ustrezno nižji).

Za dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo prek elektronske pošte moja@elektro-energija.si.

 


NA SEZNAM
Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ