Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Vklopi prihranek

... in prihrani 30 % pri ceni elektrike v petek, 8. 4. 2016, od 16. do 18. ure. Zmanjšaj stroške elektrike s pametno in varčno rabo.

Vklopi prihranek

Znižajte račun za električno energijo: vklopi 40 % prihranek pri ceni elektrike v četrtek, 7. 4. 2016, od 16. do 18. ure.

Vklopi prihranek

... in prihrani 30 % pri ceni elektrike v torek, 5. 4. 2016, od 16. do 18. ure. Zmanjšaj stroške elektrike s pametno in varčno rabo.

Vklopi prihranek

30 % nižja cena električne energije v soboto, 2. 4. 2016, od 13. do 16. ure. Več energije za manj denarja.

Vklopi prihranek

Znižajte račun za električno energijo: vklopi 25 % prihranek pri ceni elektrike v četrtek, 31. 3. 2016, od 17. do 19. ure.

Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ