Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Delovanje klicnega centra in oddaja števčnega stanja med prazniki

Obveščamo vas, da bo naš klicni center v prazničnem času deloval s prilagojenim urnikom oziroma bo na praznične dneve zaprt, zato vas vabimo, da števčno stanje oddate prek portala Moja energija.


Obvestilo imetnikom transakcijskega računa pri Abanki

Obveščamo vas, da sta se pred kratkim Abanka in Nova KBM združili. Z združitvijo je Abanka prenehala poslovati, zato bodo vsi transakcijski računi komitentov Abanke preštevilčeni v številko transakcijskega računa, odprtega pri Novi KBM.


Dobrodošli v dobi elektrike brez CO2!

Podnebne spremembe vse bolj spreminjajo naravo in planet, kot ga poznamo. Naše okolje je iz dneva v dan bolj ogroženo. Na nas je, da podnebne spremembe zaustavimo! Prihodnost našega planeta je odvisna od nas samih, zato smo se pri Elektro Energiji odločili za pomemben korak k zeleni energiji.


Pomembno - naša poslovalnica v Ljubljani je ponovno odprta

Z veseljem vas obveščamo, da smo ponovno dosegljivi tudi v poslovalnici Elektro energija na Dunajski cesti 119 v Ljubljani. 


Obvestilo o popravku februarskih računov

Odjemalce Elektro energije obveščamo, da smo v skladu z državnimi ukrepi za blaženje posledic korona virusa spremenili zapis postavk na februarskih računih, ki so imeli poleg porabe električne energije v februarju obračunano tudi energijo za nekaj prvih dni marca (do dneva, ko smo prejeli števčno stanje).  Zaradi teh sprememb ste nekateri v teh dneh prejeli popravljene račune.

Končen znesek na popravljenih računih v večini primerov ostaja nespremenjen, saj se bo oprostitev plačila obračunske moči in prispevka za SPTE in OVE, ki jo je sprejela država, kot prihranek poznala šele na marčevskem računu. Za plačilo zato upoštevajte le en račun – predlagamo popravljenega.

V določenih primerih pa je znesek na popravljenem februarskem računu nekoliko višji kot na prvotno izstavljenem, ker smo na popravljenem upoštevali kasnejši datum števčnega stanja, ki smo ga v vmesnem času prejeli s strani Izvajalca nalog distribucijskega operaterja. Če ste prvotni račun že poravnali, vam razlike s popravljenega računa ni treba plačati posebej. Lahko jo prištejete k znesku marčevskega računa in poravnate z njim (ta bo zaradi že obračunanih dodatnih dni na popravljenem februarskem računu ustrezno nižji).

Za dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo prek elektronske pošte moja@elektro-energija.si.

Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ