Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Prvomajski prazniki in delovni čas Centra za stike s strankami


Obveščamo vas, da bosta naš Center za stike strankami in poslovalnica v času prvomajskih praznikov delovala s prilagojenim urnikom, oziroma bosta na praznične dni zaprta. 

 


Urnik Centra za stike s strankami med prazniki

V času božično-novoletnih praznikov bo naš Center za stike s strankami deloval s prilagojenim urnikom, oziroma bo na praznične dneve zaprt. Svetujemo vam, da števčno stanje oddate prek portala Moja energija ali s SMS sporočilom. Več o obeh preprostih načinih oddaje števčnih stanj si lahko preberete spodaj. 

Urnik Centra za stike s strankami:

23. 12. 2022 – od 8. do 14. ure
30. 12. 2022 – od 8. do 14. ure

Center za stike strankami bo kot običajno zaprt na praznične dni v ponedeljek, 26. 12. 2022, in v ponedeljek, 2. 1. 2023.

Oddaja stanja na portalu Moja energija

Na portalu Moja energija se vpišite s svojim uporabniškim imenom in geslom ter vpišite števčno stanje. Neregistrirani uporabniki pa lahko števčno stanje oddate s posebnim obrazcev. Do portala dostopate na tej povezavi. 

Oddaja stanja s SMS sporočilom

Aktualno števčno stanje nam lahko sporočite s SMS sporočilom na telefonsko številko 051 33 88 44. 
SMS s števčnim stanjem elektrike naj vsebuje:

- številko merilnega mesta presledek ET presledek stanje števca
Primer: 334553641 ET 50963

- številko merilnega mesta presledek VT presledek stanje presledek MT presledek stanje
Primer: 33456231 VT 50588 MT 36258

SMS s števčnim stanjem plina naj vsebuje:

- ZP presledek številko merilnega mesta presledek stanje števca
Primer: ZP ENLJ-1234567891111 555

Stanje vašega plinomera sprejemamo zadnjih 5 koledarskih dni v mesecu. Če želite o oddajaju števčnega stanja izvedeti več, si oglejte slikovna navodila na tej povezavi. 

Želimo vam mirne praznike
vaša Elektro energija


Obvestilo o računu


Če se vam na portalu izpisuje obvestilo o neplačanem računu, ki ste ga že poravnali, smatrajte obvestilo za brezpredmetno.

Hvala za razumevanje.


Izdaja računov


Obveščamo vas, da boste ta mesec račun za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin prejeli nekoliko kasneje kot običajno. 

Za zamudo se vam opravičujemo. Hvala za razumevanje. 


Ukinitev storitve Zanesljiva E-mobilnost

Obveščamo vas, da smo zaradi težkih razmer na energetskih trgih in izjemnega povečanja cen električne energije sprejeli odločitev, da s 1. 11. 2022 ukinemo storitev Zanesljiva E-mobilnost. 

Hvala za razumevanje.


Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ