Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Pomembno - naša poslovalnica v Ljubljani je ponovno odprta

Z veseljem vas obveščamo, da smo ponovno dosegljivi tudi v poslovalnici Elektro energija na Dunajski cesti 119 v Ljubljani. 


Obvestilo o popravku februarskih računov

Odjemalce Elektro energije obveščamo, da smo v skladu z državnimi ukrepi za blaženje posledic korona virusa spremenili zapis postavk na februarskih računih, ki so imeli poleg porabe električne energije v februarju obračunano tudi energijo za nekaj prvih dni marca (do dneva, ko smo prejeli števčno stanje).  Zaradi teh sprememb ste nekateri v teh dneh prejeli popravljene račune.

Končen znesek na popravljenih računih v večini primerov ostaja nespremenjen, saj se bo oprostitev plačila obračunske moči in prispevka za SPTE in OVE, ki jo je sprejela država, kot prihranek poznala šele na marčevskem računu. Za plačilo zato upoštevajte le en račun – predlagamo popravljenega.

V določenih primerih pa je znesek na popravljenem februarskem računu nekoliko višji kot na prvotno izstavljenem, ker smo na popravljenem upoštevali kasnejši datum števčnega stanja, ki smo ga v vmesnem času prejeli s strani Izvajalca nalog distribucijskega operaterja. Če ste prvotni račun že poravnali, vam razlike s popravljenega računa ni treba plačati posebej. Lahko jo prištejete k znesku marčevskega računa in poravnate z njim (ta bo zaradi že obračunanih dodatnih dni na popravljenem februarskem računu ustrezno nižji).

Za dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo prek elektronske pošte moja@elektro-energija.si.

Storitev Zanesljiva E-mobilnost tudi na Hrvaškem

V Elektro energiji širimo storitev Zanesljiva E-mobilnost na Hrvaško. Storitev omogočamo našim gospodinjskim in poslovnim odjemalcem. Električna vozila boste lahko ugodno polnili na več kot 350 javnih polnilnih postajah v Sloveniji in na Hrvaškem, ki so vključene v sistem »Gremo na elektriko« upravljavca Elektro Ljubljana in sistem upravljavca Hrvatski Telekom.

Uporaba javnih polnilnih postaj se bo mesečno na računih za dobavo električne energije ali zemeljskega plina zaračunala samo 1,22 EUR (z vključenim 22 % DDV) na uporabniško kartico. Vsak odjemalec lahko naroči večje število uporabniških kartic za celo družino ali več zaposlenih v podjetju.

Več o storitvi Zanesljiva E-mobilnost lahko preberete na tej povezavi.
Storitev lahko naročite na portalu Moja energija.

Obvestilo za gospodinjske odjemalce

S 1. 1. 2020 se na ceniku »Osnovna oskrba« za dobavo električne energije gospodinjskim odjemalcem in na ceniku »Zanesljivo plin« za dobavo zemeljskega plina gospodinjskim odjemalcem v odjemnih skupinah od vključno CDK1 do vključno CDK7, uvaja postavka »pavšalni strošek poslovanja«, ki znaša 0,99 EUR z upoštevanim 22% DDV (oz. 0,81 EUR brez DDV) na mesec za posamezno merilno mesto oziroma za posamezno odjemno mesto.

Zgoraj opisane spremembe za gospodinjskega odjemalca lahko pomenijo povišanje računa za električno energijo oz. zemeljski plin, zato imajo skladno z določili Splošnih pogojev za dobavo električne energije gospodinjskim odjemalcem oz. Splošnih pogojev za dobavo zemeljskega plina gospodinjskim in poslovnim odjemalcem v odjemnih skupinah od vključno CDK1 do vključno CDK7, pravico od Pogodbe o dobavi/oskrbi z energenti - električno energijo oz. zemeljskim plinom v roku enega meseca po uveljavitvi opisanih sprememb, odstopiti brez odpovednega roka in brez obveznosti plačila pogodbene kazni. V primeru odstopa od Pogodbe, je potrebno izvesti postopek menjave dobavitelja v prvem možnem roku, ko je to mogoče skladno s predpisi, pri čemer opozarjamo, da menjavo odjemalec ureja sam ter da se navedene spremembe obračunavajo od dne začetka veljavnosti do formalne zamenjave dobavitelja.


Nova storitev za odjemalce Elektro energije Zanesljiva E - mobilnost

Za samo 1,22 evra se boste s storitvijo Zanesljiva E-mobilnost vozili cel mesec 


Uporaba električnih vozil je okolju prijazna in energetsko učinkovita mobilnost. V Elektro energiji podpiramo uporabnike električnih vozil z ugodnimi cenami polnjenja, zato bomo vsem našim odjemalcem, ki vozijo električna vozila, omogočili možnost enostavnega in cenovno ugodnega plačila s storitvijo Zanesljiva E-mobilnost. Namenjena je gospodinjskim in poslovnim odjemalcem.

Zanesljiva E mobilnost Elektro energije omogoča polnjenje električnih vozil na več kot 200 polnilnicah po celi Sloveniji. Vsak odjemalec lahko naroči večje število uporabniških kartic za celo družino ali več zaposlenih v podjetju.Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ