Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Elektrika iz 100 % sončnega vira

V Elektro energiji si želimo, da bi dobra energija našla pot skozi vrata prav vsakega doma in vsake pisarne. Zato že dolga leta skrbimo, da svoje odjemalce oskrbujemo z zanesljivo energijo. Z januarjem pa smo zanesljivost obogatili še z okoljsko noto. Vsa elektrika, ki jo dobavljamo, je brezogljična, vam pa ponujamo priložnost, da izberete vir, iz katerega je elektrika za vašo porabo pridobljena.

100 % SONCE za trenutke, ki širijo dobro energijo

V ustaljenem vsakdanu se dobra energija najhitreje razširi, ko jo sprožijo drobni trenutki pozornosti. Vonj po sveže pečenem pecivo, sončni žarek, ki ga za dobro jutro spustimo skozi okno, čaj ob topli električni pečici na hladen zimski večer… Vse našteto in še več lahko zdaj dopolnite še z električno energijo iz 100 % sončne energije.

Energija sonca je z možnostjo izbire vira postala dostopna vsem, ne le tistim, ki imajo pogoje za lastno sončno elektrarno. Za vašo porabo jo bomo z vso zanesljivostjo odkupovali tako od domačih kot tudi tujih proizvajalcev.

Storitev 100 % SONCE je naša zaveza vam, da bomo vaše gospodinjstvo ali podjetje na vašo željo oskrbovali zgolj z električno energijo, proizvedeno iz sončnega vira, in to za samo 1 eur dodatka (z DDV) na mesec.

Zakaj 100 % SONCE?

  • Ker bo z njim okus doma pečenih piškotov še slajši, saj za njihovo peko ne bo potrebna velika elektrarna, ki obremenjuje okolje, pač pa zgolj sončna celica na obstoječem objektu ali degradirani zemlji. 
  • Ker si boste toplo prho lahko privoščili z zavedanjem, da energija zanjo prihaja iz najčistejšega, neomejenega naravnega vira. 
  • Ker boste z njim ves čas deležni zares dobre energije.

 

Kje in kako izberem 100 % SONCE?

Storitev 100 % SONCE si aktivirate tako, da v portalu Moja Energija v zavihku »Pregled pogodbe« poiščite povezavo »Spremeni vir energije« in kot vir energije izberete 100 % SONCE.

Do strani Pregled pogodbe lahko dostopate tudi s klikom na to povezavo.