Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Delovanje klicnega centra in oddaja števčnega stanja med prazniki

Obveščamo vas, da bo naš klicni center v prazničnem času deloval s prilagojenim urnikom oziroma bo na praznične dneve zaprt, zato vas vabimo, da števčno stanje oddate prek portala Moja energija.


Urnik klicnega centra

24. 12. 2020 – od 8. do -15. ure

25. 12. in 26. 12. 2020 – klicni center bo zaprt

31. 12. 2020 – od 8. do 15. ure

1. 1. in 2. 1. 2021 – klicni center bo zaprt

 

Oddaja števčnega stanja prek portala Moja energija

Stanje števca sporočite s klikom na povezavo "Pošlji stanje števca". 

Stanje števca za elektriko lahko sporočite od 1. do 15. v mesecu oz. do 5. v mesecu, če imate urejeno plačevanje preko trajnika (direktne bremenitve), stanje plinomera pa zadnjih 5 koledarskih dni v mesecu.

 

Prijetne in mirne praznike vam želi

vaša Elektro energija


NA SEZNAM
Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ