Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Hitra plačila preko QR kode

Račune za energijo lahko plačujete preko QR kode. Koda omogoča hitrejši in sodobnejši način plačevanja preko vaše mobilne banke ter zmanjšuje možnost napak pri vnosu podatkov. Odprite mesečni račun, vstopite v vašo mobilno banko in posnemite QR kodo s kamero na mobilni napravi. 

QR koda se nahaja v zgornjem delu vašega računa za energijo. V naslednjem koraku samo še potrdite plačilo.

Obvestilo za odjemalce - delovanje portala Moja energija

Zaradi nadgradnje informacijskih sistemov nekatere storitve na portalu Moja energija, v nedeljo, 12.8.2018 med 10.00 in 12.00 uro, ne bodo na voljo.


Obvestilo za odjemalce o varstvu osebnih podatkov

V Evropski uniji s 25. 5. 2018 pričnejo veljati spremembe predpisov s področja varstva osebnih podatkov z namenom poenotenja pravil, predvsem pa zagotavljanja skrbnega ravnanje z osebnimi podatki. 

V Elektro energiji bomo, enako kot doslej, s podatki odjemalcev tudi v prihodnje ravnali odgovorno in skrbno, ter v skladu s sprejeto Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR) zadostili najvišjim standardom varovanja osebnih podatkov posameznikov.

 

OBVESTILO ZA ODJEMALCE - SPREMEMBA DELOVNEGA ČASA KLICNEGA CENTRA

Spoštovani,

odjemalce Elektro energije d. o. o. obveščamo, da se s 1. 4. 2018 spremeni delovni čas klicnega centra na brezplačni številki 080 28 08.

Novi delovni čas:

Od ponedeljka do petka: 8:00 do 20:00

Sobota: 8:00 do 14:00

Nedelje in državni prazniki - zaprto


Redna vzdrževalna dela na portalu Moja energija

Obveščamo vas, da bo jutri, 30. 9. 2017 omejeno delovanje portala Moja energija med 7. in predvidoma 10. uro zaradi rednih vzdrževalnih del.

Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ