Iskalnik po strani
Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.
Spremljaj in urejaj pogodbo

Obvestila


Praznični delovni čas poslovalnic in klicnega centra

Obveščamo vas, da bodo v ponedeljek, 17. 4. 2016, zaprte vse poslovalnice Elektro energije, prav tako ne bo deloval Klicni center.


Računi z zamudo

Obvestilo za odjemalce - računi z zamudo

Obveščamo vas, da boste nekateri odjemalci električne energije in zemeljskega plina prejeli mesečne račune kasneje kot običajno, v določenih primerih lahko tudi šele čez mesec dni.


Nova obračunska enota za zemeljski plin je kWh

V skladu z novo uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se zemeljski plin po novem obračunava v energijski enoti in ne več v volumenski kot doslej, kar bo odjemalcem omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti. Obvestilo za odjemalce - računi z zamudo

Obveščamo vas, da boste nekateri odjemalci električne energije in zemeljskega plina prejeli mesečne račune kasneje kot običajno, v določenih primerih lahko tudi šele čez mesec dni.


Vklopi prihranek

... in prihrani 30 % pri ceni elektrike v sredo, 30. 11. 2016, od 5. do 7. ure. Zmanjšaj stroške elektrike s pametno in varčno rabo.

Naroči se na obveščanje o izklopih
Bodite obveščeni o izklopih na omrežju preko SMS sporočil ali po elektronski pošti. Naročite se še danes.
NAROČI ZDAJ